Новини

img

Компанія «ДОЛЯ І КО.» пройшла аудит TRACE International

17.12.2020 17:01:47

З радістю повідомляємо, що ТОВ «ДОЛЯ І КО.ЛТД» успішно пройшла незалежну аудиторську перевірку асоціації TRACE International, що підтверджує прозорість та відповідність принципам діяльності організації.

Створена у 2001 році компанія TRACE International є незалежною від державного фінансування бізнес-асоціацією, що підтримує своїх партнерів у боротьбі з хабарництвом. Компанія займається розробкою інструментів дотримання антикорупційних вимог при фінансовій підтримці своїх міжнародних партнерів. Оцінкою ризиків та проведенням аудитів займається незалежний підрозділ TRACE Incorporated, що за 13 років існування здійснив понад 500 000 незалежних перевірок.

Як член TRACE International, ТОВ «ДОЛЯ І КО.ЛТД» має власну чинну політику протидії хабарництву. Незалежний аудит підтвердив відповідність діяльності компанії високим стандартам та вимогам асоціації.

Сертифікація TRACE проходить згідно з міжнародним стандартом Due Diligence, що передбачає комплекс юридичних та аудиторських перевірок та процедур відповідності. Їх проходження затверджує, що компанія надала усі документи та виконала міжнародно визнані процедури, демонструючи чесність та прозорість в процесі взаємодії. Таким чином, сертифікація TRACE визначає ТОВ «ДОЛЯ І КО.ЛТД» як належним чином перевіреного, надійного та цінного партнера транснаціональних корпорацій, відкритого до співпраці.

Прозорість та чесність — основні принципи діяльності компанії. Успішна перевірка TRACE International  гарантує нашим замовникам та партнерам високу якість послуг та прозорість ділових стосунків на кожному етапі взаємодії.