Новини

img

Зброя та безпека – 2016

21.10.2016

Запрошуємо Вас відвідати стенд компанії "ДОЛЯ і КО.ЛТД" на ХІІІ Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека – 2016», яка відбудеться в м. Києві з 11 по 14 жовтня 2016 року (МВЦ - Київ, Броварський проспект, 15)

На стенді компанії будуть представлені професійні засоби для оперативного радіозв'язку Motorola Solutions, антени, гарнітури та інші аксесуари.

Особливої уваги заслуговують власні вироби та розробки компаніїї "ДОЛЯ і КО.ЛТД".

Проведення виставки напередодні Дня захисника України матиме не тільки величезне практичне, а й суспільне значення. Адже виставка «Зброя та безпека» є унікальним інструментом як для поглиблення військової та військово - технічної співпраці із зарубіжними країнами - партнерами, для посилення вітчизняного економічного потенціалу, так і для об'єднання всіх громадян України, незалежно від статі, національності та віросповідання, навколо ідеї побудови нової сильної та квітучої України.

Для будь-якої країни можливість проведення масштабного збройового форуму визначається позицією на світовому ринку озброєнь, рівнем розвитку її науково - технічної бази та оборонної промисловості.