Новини

img

Встановлено тисячну систему TETRA, компанії Motorola Solutions

26.04.2017 14:48:00

В “Центрі передових технологій TETRA” Motorola Solutions виготовлено тисячну систему TETRA!

1000 систем TETRA, в тому числі 25000 базових станцій забезпечують критично важливі комунікації для мільйонів користувачів по всьому світу.

Компанія Motorola Solutions інтегрувала свою тисячну цифрову систему радіозв’язку TETRA та двадцяти п’яти тисячну базову станцію, що була виготовлена в Центрі передових технологій TETRA в Берліні. Однотисячна система TETRA була встановлена у Тігельскій в'язниці в м. Берлін і буде використовуватися для забезпечення критично важливих комунікацій для співробітників.

Ця важлива подія є ще одним підтвердженням позиції Motorola Solutions в якості провідного постачальника і оператора професійного радіозв’язку в усьому світі. Велика кількість встановлених систем також підкреслює неперевершену репутацію Motorola Solutions, як надійного постачальника систем TETRA протягом більш ніж 20 років, з моменту розгортання в 1997 році першої мережі TETRA в аеропорту Осло(Норвегія).

Більшість систем TETRA, що було сконфігуровано в Берліні, розгорнуто в регіонах Європи, Африки та Ближнього Сходу. Вони включають в себе численні загальнонаціональні мережі TETRA, в тому числі: Австрії, Данії, Норвегії, Португалії, Ірландії та Великобританії, в яких організації та служби громадської безпеки довірились компанії Motorola Solutions. Географія клієнтів що користуються професійним та захищеним радіозв’язком від Motorola Solutions стандарту TETRA складає більше 100 країн світу. У кожному виконаному проекті, компанія Motorola Solutions задовольнила індивідуальні вимоги замовників, з урахуванням специфіки кокретної задачі. Тільки в Німеччині, Motorola Solutions збудувала більше 50 систем TETRA для різних секторів, включаючи аеропорти, комунальні підприємства та громадські транспортні організації, такі як Мюнхен, Штутгарт і аеропорт Кельн / Бонн, RheinEnergie, Stromnetz Берлін і Гамбург, Rhein-Неккар Verkehrsgesellschaft і Rheinbahn Дюссельдорф.

«Наш Центр передових технологій TETRA в Берліні грає важливу роль в успішній реалізації систем цифрового радіозв'язку TETRA по всьому світу», сказав Марк Шмідл, корпоративний віце-президент з продажу Motorola Solutions в Європі, на Близькому Сході і в Африці. «Ми націлені на подальше інвестування в системи радіозв’язку TETRA, як наступне покоління систем професійного радіозв’язку у сфері громадської безпеки, розглядаючи можливість об’єднання TETRA і широкосмугового зв'язку в майбутньому».

Центр передових технологій TETRA компанії Motorola Solutions в Берліні спеціалізується в налаштуванні систем радіозв’язку TETRA. Послуги варіюються від проектування систем і планування радіомережі та технічної підготовки клієнтів до перевірки якості, управління поставками, логістикою та обслуговування клієнтів.

Щороку в Берліні, спільно з клієнтами проводиться понад 50 тестових заводських випробувань. Крім того, спеціальний демонстраційний центр надає клієнтам та замовникам можливість випробувати технології і cистеми наступного покоління: еволюцію TETRA, DMR і LTE.

Досвідчена і сертифікована команда Центру передових технологій в Берліні, проводить щороку понад 150тисяч технічних обслуговувань та операцій з ремонту інфраструктури і терміналів.