Новини

img

Миттєве з'єднання та передача даних з технологією PoC

22.12.2020 13:22:35
Компанія «ДОЛЯ І КО.ЛТД» впроваджує нову послугу — інтеграцію систем широкополосного зв'язку за технологією PoC, яка використовує переваги оперативного радіозв’язку без необхідності розгортання повноцінної радіоінфраструктури. Доступне рішення для команд та служб, для яких швидкість з'єднання критично важлива.

PoC, або PTT Over Cellular, буквально означає «Натисни і говори через мобільну мережу». Абонентське обладнання з’єднується через 2G/3G/4G та Wi-Fi мережі для миттєвого здійснення індивідуальних та групових дзвінків, швидкої передачі даних та координації переміщень користувачів. PoC поєднує у собі переваги використання персональних рацій та смартфонів, ввібравши краще від них.

Абоненти мережі з'єднуються через мобільні термінали, що керуються та програмуються диспетчерським ПЗ з функціями управління та контролю. Мобільні термінали працюють на кастомізованій ОС Android, а фізична кнопка PTT гарантує швидку комутацію без необхідності очікувати на відповідь опонента. У якості терміналів можуть також виступати мобільні пристрої — смартфони та планшети — з встановленим спеціальним ПЗ з гнучкими параметрами налаштувань.

Усі голосові та відеовиклики автоматично записуються і зберігаються: користувач може прослухати повідомлення у будь-який момент. Диспетчерське ПЗ постачається у базовій та розширеній версіях та використовується для відслідковування місцеположення абонентів, зонування місцевості, контролю стану терміналів, їх віддаленого оновлення та програмування.

ТОВ «ДОЛЯ І КО.ЛТД» розробила власну систему професійного PoC-зв’язку AGENT PTT з можливістю використання PoC терміналів від провідних світових виробників — Puxing, Kirisun, Talkpod, ZTE Caltta. Будь-яке з обраних рішень кастомізується та налаштовується під потреби замовника в залежності від кількості абонентів у мережі.