Новини

img

Компанія ДОЛЯ І КО. ЛТД приєдналась до учасників міжнародної асоціації TETRA and Critical Communications Association (TCCA).

27.08.2019 11:08:00
Компанія ДОЛЯ І КО. ЛТД приєдналась до учасників міжнародної асоціації TETRA and Critical Communications Association (TCCA).

Створена у грудні 1994 року, у Великобританії, Міжнародна Асоціація TETRA та Критичних Комунікацій (#TCCA) представляє близько 200 організацій з усього світу, об'єднуючи уряди, регуляторів, виробників, операторів, кінцевих споживачів та всіх, хто зацікавлений у наданні цифрових технологій для забезпечення зв'язку і безпеки держави, суспільства та бізнесу.

TCCA вірить і просуває принцип відкритих та конкурентних ринків у всьому світі за допомогою використання загальних стандартів та узгодженого спектру. Як і інші відкриті стандарти #PMR, TCCA продовжує підтримувати та сприяти використанню технології #TETRA та стимулює галузеву синергію у розвитку майбутніх можливостей мобільного широкосмугового зв’язку для користувачів та постачальників критичних комунікацій.

TCCA також тісно співпрацює з організаціями, відповідальними за розробку відкритих стандартів, що стосуються мобільного зв’язку, включаючи #ETSI та #3GPP.

Члени TCCA проектують, виготовляють, будують, впроваджують, використовують, аналізують, просувають, розвивають та розгортають критичні комунікації у сфері громадської безпеки (правоохоронні, пожежні, екстрені медичні та інші служби) по всьому світу.

Членство в TCCA є дуже цінним для нашої компанії, оскільки дозволяє нам працювати разом з різними компаніями, лідерами сегменту критично важливих комунікацій, що може дати синергію та чудові результати.

Ми колективно створили критичні комунікації сьогодні. Разом ми формуємо критичні комунікації майбутнього!