Новини

img

ДОЛЯ і Ко — ексклюзивний дистриб'ютор BbTALKIN в Україні

11.11.2020 12:06:33

Компанія BbTALKIN спеціалізується на виробництві засобів комунікації в екстремальних умовах. Тепер завдяки ТОВ "Доля і Ко. ЛТД" українці також можуть оцінити усі переваги екстремального радіозв'язку від BbTALKIN.

Головна ціль спеціалістів BbTALKIN — забезпечити надійний безперебійний зв'язок під час занять активними видами спорту, і з продукцією компанії ця мета стала реальністю. Тепер радіозв'язок доступний навіть на воді та у горах, що дозволяє вільно спілкуватися з командою та друзями під час тренувань та розваг.

Широкий асортимент продукції BbTALKIN включає головний блок ADVANCE, портативний переговорний пристрій BbSPEAKER та безліч водонепроникних аксесуарів, розроблених з урахуванням особливостей різних видів спорту. З головним блоком ADVANCE на шоломі можна кататися на серфі або на сноуборді та в той самий час спілкуватися з друзями або тренером, не пропускаючи нічого.

Під'єднавши головний блок до телефону, райдер може слухати музику чи вести пряму онлайн-трансляцію для співрозмовника на іншому куточку планети. Безперечно, такі можливості комунікації — це нове слово для любителів екстремального відпочинку та тренерів, що тепер мають змогу займатися з учнями онлайн. І як ексклюзивний дистриб'ютор BbTALKIN, компанія ДОЛЯ і Ко дарує українцям можливість користуватися новітніми можливостями екстрим-спілкування.