Новини

img

Держконцерн "Укроборонпром" та ТОВ "ДОЛЯ І КО. ЛТД" підписали Протокол про наміри

15.05.2019 17:12:00
Держконцерн "Укроборонпром" та ТОВ "ДОЛЯ І КО. ЛТД" підписали Протокол про наміри в рамках І-го Конкурсу інноваційних проектів в оборонній сфері 14-15 травня 2019 року

"Загалом Держконцерн "Укроборонпром" підтримав 32 проекти. Всі вони отримають всебічну підтримку, як фінансову, так і технічну, для впровадження у житія. Для цього будуть задіяні кошти спеціального фонду, що створюється в Концерні, а також можливість використовувати експериментальні, випробувальні та виробничі дільниці на підприємствах "Укроборонпрому". Ми максимально зацікавлені у перетворенні представлених інноваційних розробок у реальні вироби за мінімальний час", – підкреслив Сергій Омельченко, Перший заступник гендиректора Концерну.

"Кількість конкурсантів та проектів, які отримали реальну підтримку, демонструє, що наша спільна ініціатива створити таку платформу була абсолютно правильною. У подальшому конкурс оборонних технологій "Sikorsky Challenge" буде проходити, як мінімум, один раз на рік. Водночас зараз розглядається можливість проводити аналогічні конкурси частіше та тематично за сферами оборонно-промислового комплексу. Це дозволить створити ще ефективнішу синергетичну систему науки, промисловості та українського війська", – заявив Михайло Згуровський, ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського.