Новини

img

Motorola Solutions подала скаргу проти Hytera, про порушення патентних прав.

04.04.2017 12:32:00

29 березня 2017 року Motorola Solutions, Inc. оголосила, що подала скаргу про порушення патентних прав в Комісію з міжнародної торгівлі США (далі - «КМТ») проти Hytera Communications Corporation Limited (SHE: 002583) ("Hytera") міста Шеньчжень, Китай. Ця справа йде в слід судовим позовам про порушення патентів і комерційної таємниці, поданим компанією Motorola Solutions проти Hytera 14 березня 2017 року в окружний суд Північного округу штату Іллінойс, США

У скарзі до КМТ стверджується, що Hytera незаконно імпортує і продає радіоустаткування і системи, а також відповідне програмне забезпечення та компоненти, які порушують патенти Motorola Solutions. Рішення Motorola спрямовані на негайне розслідування КМТ, заборону імпорту, реклами та продажу контрафактних пристроїв компанїі Hytera в США.

«Від імені наших клієнтів, акціонерів, співробітників, партнерів та інших зацікавлених сторін Motorola Solutions буде продовжувати агресивно захищати наші запатентовані технології та інвестиції в інновації», - сказав Марк Хакер, головний юрисконсульт і CAO компанії Motorola Solutions. «Motorola Solutions є провідним світовим постачальником засобів радіозв'язку та систем, і за кілька останніх років ми вклали мільярди доларів для досягнення цієї позиції. Тільки в 2016 році ми інвестували понад 500 мільйонів доларів в дослідження та розробки».

Марк Хакер рішуче запевнив: "Hytera стверджує, що це законна конкуренція, але немає нічого законного в протизаконному копіюванні та привласненні чужих технологій. Ми сповнені рішучості захищати нашу цінну інтелектуальну власність, оскільки ми продовжуємо впроваджувати інновації для наших клієнтів по всьому світу. Ми з нетерпінням чекаємо повноцінного і справедливого розслідування в КМТ, а також слухань у федеральних судах в Чикаго, і ми впевнені, що ці юридичні дії будуть ефективні в запобіганні шокуючої та протиправної поведінки компанії Hytera».